dilluns, 4 de març del 2013

Look estiuenc

Hola a tothom!

Comencem la setmana amb una nova proposta de cara al bon temps. Abans, però, us volem donar altre cop les gràcies per la fantàstica acollida que està tenint el bloc i, en especial, els missatges de suport i els comentaris que ha generat la nostra nova secció de looks made in Maria Pluvinet. Sou genials!

Si la nostra proposta anterior us presentava una combinació de vestit i jaqueta ideal per anar de cerimònia primaveral, avui anem encara més enllà i ens plantem ja a l'estiu. El nostre model d'avui és més informal, ideal per als caps de setmana de passeig i compres. Està format per una elegant jaqueta de cuir, que podeu combinar amb una brusa o una samarreta fina. 



Per completar el conjunt, us recomanem uns pantalons capri, frescos i útils per a qualsevol situació. Finalment, hi podeu afegir el vostre toc personal amb una bossa, un mocador o qualsevol altre complement. 

Que tingueu una molt bona setmana! Ah, i que tothom estigui atent: n'estem preparant una de GROSSA! Si voleu saber-ne més, seguiu-nos al facebook que aviat us n'informarem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les nostres històries