divendres, 17 de maig del 2013

Le temps des cerises a Maria Pluvinet TGN


Hola a tothom!

Des de la nostra obertura a finals de l'any passat, a Maria Pluvinet TGN hem apostat per firmes de moda emergents en el panorama internacional. Així, en el nostre catàleg podreu trobar peces de Tag Me, Black Lily ... I Le Temps des Cerises, una línia jove amb gran projecció que s'ha especialitzat en moda denim.

Des de França i amb estil

L'aventura d'aquesta firma arrenca el 1998. La marca es dóna a conèixer per la seva aposta pels texans, que teniu disponibles a la boutique de la Rambla Nova. Actualment tenen diverses línies de productes, tant per a dona com per a home i nens. Una de les seves apostes per a aquesta temporada d'estiu són les samarretes i els pantalons fluor. A la nostra boutique online estan a la vostra disposició.

Actualment tenen diverses línies de productes, tant per a dona com per a home i nens

Els responsables de Le Temps des Cerises són Gil Richardière i el seu fill Lylian. Des del sud del nostre país veí han dissenyat col · leccions de texans i samarretes d'estil jove i fresc, encara que sempre inspirant-se en looks d'antany. El resultat és una firma amb un gran futur, que innova al mateix temps que dóna als seus productes un toc vintage.

Aquí us deixem amb un clip de la seva col.lecció a partir d'un divertit lipdub


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Les nostres històries